Στούπα Διαμερίσματα Διακοπών

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ...

Διαμερίσματα Θαλπωρή Στούπα

Το 2000 κατασκευάστηκε το κατάλυμα ΘΑΛΠΩΡΗ σε ήσυχο οικόπεδο με ιδιωτικό δρόμο 3,5m πλάτους τουλάχιστον στη Στούπα Λεύκτρου. Είναι δυο Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες (μεζονέτες) και αποτελούν ιδανικό κατάλυμα για αξέχαστες, ευχάριστες, ήσυχες, ονειρεμένες διακοπές όλο το χρόνο.

Διαμερίσματα

Επιλέξτε Ανάμεσα στα Διαμερίσματά μας

Διαμερίσματα Θαλπωρή Στούπα

Ανακαλύψτε. Κάντε Κράτηση. Χαλαρώστε.

Το κάθε σπίτι είναι 64m2 εσωτερικά και αποτελείται από δύο χώρους των 32m2 έκαστος που επικοινωνούν με μαρμάρινη σκάλα.

Προορισμοί

Η θάλασσα της Στούπας απέχει περίπου 200m, είναι πολύ καθαρή με χρυσόξανθη άμμο και πολλά καταστήματα (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετερίες, καφέ-μπαρ, πιτσαρίες, σούπερ μάρκετ, τουριστικά είδη κ.α.).

Σε μικρή απόσταση από την παραλία της Στούπας είναι η παραλία της Καλόγριας μήκους 500m περίπου και πλάτους περίπου 50m με λεπτή χρυσόξανθη άμμο. Εκεί έζησε ο Νίκος Καζαντζάκης,και έγραψε μερικά από τα έργα του. Στο ένα άκρο της Καλόγριας υπάρχει μια πηγή πόσιμου παγωμένου ύδατος δίπλα στη θάλασσα που λέγεται Πρίντζιπας.

Με αφετηρία τη Στούπα,ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί όλους τους ενδιαφέροντες προορισμούς της Πελοποννήσου αλλα και την Αθήνα,με μονοήμερη εκδρομή. Επίσης μπορεί να χαρεί ταυτόχρονα θάλασσα και βουνό,αλλα και να ψαρέψει στα καταγάλανα νερά της γύρω περιοχής.

Το καλύτερο μέρος για διακοπές

Επικοινωνία

με Email

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση: info@thalpori-stoupa.gr. Θα απαντήσουμε στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό.

από το τηλέφωνο

Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στον αριθμό: +30 27210 77395

Φόρμα Επικοινωνίας